Mamy w gospodarstwie swoją rzemieślniczą przetwórnie owoców. Zajmujemy się głównie produkcją soków przecierowych, to znaczy takich gdzie sok i miąższ nie są rozdzielane, a jedynie pozbawione pestek. Miąższ zawiera najwięcej cennych dla zdrowia składników odżywczych. Używamy wyłącznie świeżo zebranych owoców z własnej plantacji oraz innych lokalnych owoców ze znanych nam gospodarstw. Nasze soki to 100% owoców, pasteryzowane w temp. 80⁰C, po to żeby zachować w nich witaminy i inne dobroczynne substancje. Nie używamy konserwantów, ani żadnych dodatków. Mamy w ofercie dwa rodzaje soków przecierowych – soki bez dodatku cukru i soki lekko słodzone – czyli musy, które zawierają od 5 do 10 % cukru trzcinowego. Dodatkowo poszerzyliśmy ofertę o soki przecierowe ekologiczne w tych samych smakach co konwencjonalne. Receptura ta sama tylko owoce z ekologicznych plantacji.
Ostatnie opinie
Radek: Transakcja przebiegła pomyślnie, sprzęt dotarł na czas....
Czytaj więcejZbigniew złomnik: Nie ma lepszego skupu aut niż ten. W Gliwicach są bezkonkurencyjni, zdecydowanie jeśli chodzi o usłu...
Czytaj więcejMichał: Bardzo ładne wyroby z kamienia naturalnego. Szczególnie polecam kamień na dom w stylu rustykalnym....
Czytaj więcejMikeP: Profesjonalne doradztwo oraz dobrej jakości sprzęt! Polecam...
Czytaj więcejsupero: Paweł dobrze opisuje różne kwestie dotyczące psychoterapeutów. Polecam, ciekawa lektura!...
Czytaj więcej